cursul-banilor

cursul-banilorIntr-un oras micut, in mijlocul sezonului ploios. O ploaie torentiala apasa orasul de mai multe zile. Orasul parea pustiu, iar toata lumea avea datorii si traia din credite.

Din fericire un rus plin de bani a aparut in oras si a intrat intr-un hotel mic, cerand o camera. A pus o suta de dolari pe masa receptionerului si a cerut sa vada o camera.

Managerul hotelului a luat banii si a plecat sa-si plateasca datoria la macelar. Macelarul cu banii de la manager si-a platit datoria la furnizorul de carne. Furnizorul de carne cu banii primiti si-a achitat datoria la cel care-i aducea hrana pentru animale. Acesta din urma a luat banii si a fugit sa-si stinga datoria la o prostituata, pentru ca in aceasta perioada de criza pana si aceasta lucreaza pe credit. Prostituata cu banii s-a dus catre micul hotel, unde ea isi ducea clientii si avea datorie catre managerul hotelului pentru ca nu platise camerele. In acest moment rusul a coborat si pentru ca nu l-au impresionat camerele si-a luat banii si a parasit orasul.

Nimeni nu a castigat nimic, datoriile au fost stinse, iar cei din oras privesc acum spre viitor cu incredere.

Cursul banilor in economie…

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *