cursul-banilor

cursul-banilorIntr-un oras micut, in mijlocul sezonului ploios. O ploaie torentiala apasa orasul de mai multe zile. Orasul parea pustiu, iar toata lumea avea datorii si traia din credite.

Din fericire un rus plin de bani a aparut in oras si a intrat intr-un hotel mic, cerand o camera. A pus o suta de dolari pe masa receptionerului si a cerut sa vada o camera.

Managerul hotelului a luat banii si a plecat sa-si plateasca datoria la macelar. Macelarul cu banii de la manager si-a platit datoria la furnizorul de carne. Furnizorul de carne cu banii primiti si-a achitat datoria la cel care-i aducea hrana pentru animale. Acesta din urma a luat banii si a fugit sa-si stinga datoria la o prostituata, pentru ca in aceasta perioada de criza pana si aceasta lucreaza pe credit. Prostituata cu banii s-a dus catre micul hotel, unde ea isi ducea clientii si avea datorie catre managerul hotelului pentru ca nu platise camerele. In acest moment rusul a coborat si pentru ca nu l-au impresionat camerele si-a luat banii si a parasit orasul.

Nimeni nu a castigat nimic, datoriile au fost stinse, iar cei din oras privesc acum spre viitor cu incredere.

Cursul banilor in economie…

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *