Ce inseamna antreprenor?

Cuvantul provine din limba franceza “entre” ( a intra) si “prendre” (a lua), si intr-un sens general, se aplica oricarei persoane care incepe un nou proiect sau incearca o noua oportunitate. Un antreprenor este un individ care accepta riscurile financiare si se angajeaza in noi afaceri.

Ce ma defineste ca antreprenor?

Proiectul Concinnity-Concepts.com

Proiectul Concinnity Concepts reprezintă un tribut adus artiştilor consacraţi şi celor mai puţin cunoscuţi, artei clasice dar şi celei contemporane.

Un site de informare şi educare în vastul domeniu al artei, care işi propune să prezinte arta în toate formele ei. Concinnity Concepts celebrează viața creativă și actul creator, arta şi artistul, prin prezentarea lucrărilor reprezentative aparţinând întregului spectru stilistic.

Proiectul îşi propune sa inspire, informeaze, încurajeaze și instruiască, astfel încât inspiraţia creatoare a artistului va fi celebrată, iar consumatorul de artă se va imbogăţi cu materiale unice şi captivante.

Platforma găzduiește articole, interviuri, videobloguri – lecţii practice dar şi multe concursuri de arte frumoase, precum şi campanii de informare şi conştientizare.

Galeria de arta Concinnity Art Boutiue

Concinnity Art Boutique este o galerie de arta online, care conecteza iubitorii de arta atat cu artistii preferati, cat si cu artisti pe care aici ii pot descoperi.
Galeria ofera o selectie de picturi, sculpturi, decoratiuni, mobilier, obiecte vestimentare, bijuterii intr-o gama diversa de preturi si ofera artistilor din intreaga lume un mediu select de expunere si vanzare al lucrarilor lor.
Concinnity Art Boutique redefineste experiența de cumparare si de vanzare de arta, facandu-o accesibila, comoda si rapida atat pentru colecționari, cat si pentru artisti.

Primul Serviciu de ART Bespoke
Art Bespoke este specializat in crearea de piese de arta originale de toate dimensiunile adaptate la gustul tau unic. Cu ajutorul echipei noastre de artisti talentati, te ajutam sa vizualizezi si sa transpui in realitate opera de arta visata. Lucrând cot la cot cu tine si cu artistul, vom transforma viziunea intr-o piesa de arta de exceptie.
Suntem motivati de satisfactia fiecarei persoane care apeleaza la serviciul nostru si oferim o gama extinsa a serviciului bespoke: realizare de tablouri, sculpturi, mobilier, decoratiuni, bijuterii si tinute avangardiste ce pot lua forma ideilor si nevoilor tale.
Autenticitatea, inovatia si calitatea sunt atributele fiecarui obiect ce iese din mainile noastre.
Creatiile Bespoke sunt creatii personalizate, sunt obiecte pe care noi le realizam o data ce ne cunoastem clientul, intelegem ce isi doreste si totodata ce i se potriveste.

Concinnity Fashion Concept Store
‘Concinnity’, ales drept unul dintre cele mai frumoase cuvinte rar folosite ale limbii engleze, descrie imbinarea armonioasa a elementelor, eleganta si armonie, trasaturi pe care noul proiect pune accent.
Mai mult decat un showroom si un atelier de creatie vestimentara, CONCINNITY Fashion Concept Store este locul unde consilierea de specialitate si cei mai priceputi croitori se reunesc pentru a realiza creatii bespoke, care exced asteptarile celor mai pretentiosi clienti. Concinnity garanteaza materiale de calitate, autenticitate, atentie la detalii si promptitudine in executie.
Serviciile oferite, consiliere vestimentara si creatie vestimentara de rochii de seara, rochii de mireasa, tinute office si casual, atat pentru femei, barbati cat si copii, lenjerie si accesorii, integreaza si satisfac nevoiele variate ale clientilor, intr-un singur loc.

Proiectul PromovamSanatatea.ro

PromovamSanatatea.ro sustine sistemul sanitar romanesc, vine in ajutorul medicilor, cabinetelor si clinicilor medicale si nu in ultimul rand al cetatenilor, utilizatorii internetului. Sub acest proiect se reunesc 5 site-uri, nisate pe specializari medicale care impartasesc acelasi concept.

PromovamSanatatea.ro | E-Psiho.ro | E-Ginecologie | E-Dentist | E-Derma

Proiectul MD-tshirt.com

Md-Tshirt.com este o platforma online de vanzare ce reuneste colectiile mai multor designeri, inclusiv o linie proprie de tricouri nonconformiste.