organizare-evenimente

I. Comunicat de Presa Eveniment

invitatie evenimentSe spune ca in noaptea dinspre 29 spre 30 noiembrie fetele trebuie sa-si puna grau sau busuioc sub perna ca sa-si viseze alesul.

Nu intamplator, am ales aceasta seara speciala pentru prezentarea celei mai noi colectii a Cosminei Englizian intitulate “Travel to romance”, alcatuita din rochii de seara si rochii de mireasa – o incursiune prin universul sentimentelor si al culorilor.

Designerul a reusit sa-si suprinda audienta, formata din  persoane din mediul de afaceri, artisti si media, prin rangul de “state of the art” la care a inaltat  corsetul pe care l-a completat intr-o maniera stralucita cu accesorii hand made de o delicatete desavarsita, aplicate pe tesaturi nobile.

Atmosfera a fost completata de locatia deosebita in care a avut loc evenimentul – Crystal Palace Ballrooms si de aranjamentele florale care s-au metamorfozat in accesorii ale intregii colectii.

“Travel to Romance” – este un amestec de rafinament si romantism. Croiul fluid, matasea, tulurile in degradeuri delicate, dantela cat si utilizarea cristalelor SWAROVSKI® ELEMENTS au fascinat si au deschis tuturor oaspetilor poarta catre  un univers floral delicat, semn ca romantimul nu e nici desuet si in nici un caz pierdut.

Nico,  a fost gazda acestei calatorii sinestezice “Travel to Romance”.

II. Persoane publice prezente la eveniment

III. Parteneri Eveniment

parteneri prezentare de moda

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul partenerilor: Wella Professionals, Bang & Olufsen, Crystal Palace Ballrooms, World Class, Farmacia Catena, MariaCalinescu.eu, Martini, Evian, MAC, Tea Forte, Beautik Haute Parfumerie, New Andrei Style, Essenza, Onercon, Peyman,  360 Revolution, Cherry Events Group, Moak, LSENIA by L. Spiru –Ana Aslan, Bell’Agio Casa, Perfect Tour, Ergoline.

Parteneri media: Grand’or Magazine, Tonica, Senso TV, Eva.ro

 

 

IV. P.R. Follow Up – detalii

V. Galerie Video

VI. Galerie Foto