mariacalinescugalawella

Show. Pasiune. Emotii. Culoare. Modernism. Eternitate. Talent. Trenduri. Intr-un cuvant: Gala Wella. Echipa de hairstilisti Wella Professionals a dezvaluit pe scena Galei Wella, intr-un spectacol de lumina si sunet, trendurile in hairstyling pentru anul 2014.

Anul acesta, fiecarui sezon ii este dedicat un trend. Urban Native este viziunea pentru primavara/vara, iar Borderline Beauty pentru toamna/iarna.

Borderline Beauty Collection am avut onoarea sa o realizez, dupa preselectia la care am luat parte.

Borderline Beauty înseamna perspective noi si puternice. Normele de frumusete sunt contestate si ceea ce este considerat ca fiind neconventional devine din ce în ce mai dorit. Stilul de viata Borderline Beauty deschide frontierele catre o linie estetica mai neobisnuita ce propune un ideal de frumusete aproape imposibil si expune o viziune de nerecunoscut a viitorului. Combinand realul si virtualul, viitorul si trecutul, forma si culoarea, elementele mecanice cu cele organice, Borderline Beauty reprezinta frumusetea dar nu asa cum o cunoastem. Ideile conventionale sunt contestate pentru a face loc unor incursiuni experimentale în culoare, forma si stil. Griul este introdus în paleta de culori ca un catalizator si este alaturat unor culori luminoase si naturale precum blondul mustar, rosul caramiziu sau brunetul voalat. Rezultatul final este creativ, inspirational si neasteptat. Stylingul este definit prin texturile provocatoare si simetria neasteptata.