Misiune: Consolidam relatii de incredere cu mass-media de astazi!

Ca profesionisti in relatia cu mass-media, stim sa conturam o poveste credibila pentru brandul tau si sa construm relatii bazate pe incredere cu oamenii din media interesati sa spuna astfel de povesti.

Pentru ca am dovedit ca suntem o sursa de informare de valoare si de incredere pentru jurnalisti, stim unde este oportun sa spunem povestea voastra unica in media. Ne straduim sa fim pentru media la fel de valorosi cum ea este pentru clientii nostri – un castig pt toti sau altfel spus un “win-win situation”.

 

Abordare: Dezvoltam povesti (carlige pentru presa), gasim targetul potrivit, pregatim clientii pentru inteviuri  si analizam tendintele si oscilatiile celor mai renumiti reporteri, producatori si jurnalisti.

 

Ce facem? Compania dumneavoastra este unica, ca si nevoile ei de relatii in mass-media. Si in timp ce ne adaptam la situatia dumneavoastra specifica, vom face o  expertiza profunda pentru toate aspectele relatiilor mass-media, inclusiv:

• Op-eds si articole bylined
• Media de formare si abilitati de prezentare
• Newsbureau PRO-Active
• Networking si Lobby

 


Relatia cu presaOp-Eds si Articole Bylined 

Un “bylined article”  scris cu ajutorul profesionistilor in mass media este una dintre cele mai bune metode de difuzare a mesajelor nefiltrate catre cei la care incercati sa ajungeti. Fie ca este vorba un op-ed pentru mass-media de elita, o rubrica pentru specialisti pe un web site cu greutate, un articol de specialitate, o forma lunga sau chiar o simpla scrisoare catre editori, expertii nostri jongleaza cu cuvintele atragandu-i atentia cititorului asupra unui subiect in timp util, aducandu-i  argumente si oferindu-i apoi o concluzie puternica – de multe ori un apel la actiune “call to action”. Fiecare piesa este pregatita in mod individual si scrisa  pentru a satisface obiectivele clientului, stilul, experienta si audienta sa.

Formarea si instruierea abilitatilor de prezentare si comunicare cu mass media

Purtatorii de cuvant au nevoie de o intelegere a modului in care mass-media functioneaza si a modului in care sa se prezinte, atunci cand este necesar. Sectiunea noastra de servicii complete de formare mass-media va ajuta sa lucrati eficient cu mass-media prin adaptarea mesajului si abordarea de tehnici care permit un control mai bun al interactiunile cu presa.

In plus, indiferent de motivul sau formatul – discursurilor, prezentarilor multimedia, discutii de improvizatie scurte, prezentari de mult timp planificate, sesiuni de formare, – echipa noastra  va poate ajuta sa va simtiti increzator atunci cand este necesar sa  va impartasiti mesajul dumneavoastra.

PRO-Active Birou de stiri

Abordarea „PRO” inseamna „proactiv, reactiv și oportun.” Este proiectata pentru a oferi o crestere constanta tot mai mare de brand, stiri pozitive de interes pentru mass-media, care vor sensibiliza, vor crea notorietate si intelegere a brandului. Vom identifica oportunitatile si tendintele axate pe subiecte fierbinti si vom dezvolta ponturi care se aliniaza cu media si cu publicul tinta. Monitorizarea mass-media in curs de desfasurare ne va ajuta sa identificam noi oportunitati si ne va oferi si rezultatele muncii noastre.

Networking si Lobby

Valoarea interactiunii fata-in-fata este bine-cunoscuta. De aceea folosim reltiile noastre cu mass-media pe pietele locale pentru a va  introduce si forma o relatie simbiotica critica cu:  scriitori, editori si puncte de vanzare, care au un impact asupra organizatiei dumneavoastra.