Misiune: Livram experiente integrate care iti transforma afacerea in cea pe care ti-o doresti!

Media digitala si social media au alterat radical asteptarile clientilor si au introdus o perioada de transparenta radicala. Organizatiile inteligente au imbratisat aceasta schimbare si au razbit prin perioada de transformare culturala pentru a se conecta, a comunica si a-si servii clientii.

Stim sa conectam valorile brandurilor on-line cu valorile publicului lor pentru a crea pasiune, schimb autentic si – ceea ce conteaza cel mai mult – relatii semnificative.

Echipa de digital si social lucreaza impreuna cu echipa de PR pentru a produce programe inovative care genereaza angajament si rezultate pentru clientii nostri.

 

Digital Social Ce facem?

• Perspective digitale/sociale si strategice
• Strategie creativa si productie
• Angajament social
• Managementul comunitatii
• Relatii cu persoane cheie
• Strategie de continut
• Servicii tehnice

 

Abordare: Valorificam eficient tehnologiile, platformele și canalele relevante pentru a ajuta clientii din toate sectoarele sa isi imbunatateasca rezultatele de afaceri. Lucram cu organizatii pentru a construi strategii durabile, personalizate, care integreaza angajamentul social intr-o gama larga de comunicatii. Urmam trei concepte centrale pentru comunicatiile digitale si sociale de astazi.

 

Capacitati digitale si sociale integrate

Ajutam brandurile sa navigheze si sa se adapteze la noile tehnologii si platforme cu suita noastra robusta de capabilitati digitale si sociale, studiou de continut intern, parteneriate startegice cu firme lider de piata si o retea globala de experti cu experienta brandurilor de top.

Inima socialului este comunitatea

Inima comunitatii sunt relatiile. Noi credem ca succesul este construit pe o baza scalabila de guvernare interna, colaborare si cele mai bune practici care stabilesc liniile directoare corespunzatoare de implicare sociala.

Abordarea noastra consecventa de implicare sociala ajuta la dezvoltarea si protejarea relatiilor cu publicul cheie si partile interesate din toate canalele.

Continutul inteligent construieste relatii

Continutul inteligent construieste autoritate, genereaza angajament, conversatie si comunitate. Cu ajutorul continutului convingator, activam partile interesate prin executarea programelor pe termen lung si campanii targetate care maximizeaza performanta.

Potentand viteza si natura de timp real a spatiului online, folosim combinatia potrivita de oameni, procese si platforme pentru a obtine date concrete si recomandari pentru clienti. Fie ca analizam datele istorice pentru a face recomandari anticipative sau studiem datele in timp real, echipa noastra foloseste strategii de marketing de precizie – un grad mai ridicat de precizie in targetare – pentru a ajuta clientii sa-si conecteze punctele esentiale si sa isi spuna povestile de brand intr-un mod semnificativ si plin de impact.