organizareveniment-roxanailiescu

Pentru promovarea targului Ghidul Miresei, din data – 28-30 Septembrie 2012- am ales inaugurarea, in cadrul lui, a scolii de gatit “Scuola di Cucina -“Semplice, Semplice!”, a Roxanei Iliescu.
maria calinescu

I. Comunicat de Presa Eveniment

Pe toata perioada targului, Roxana Iliescu a avut invitati celebri si impreuna au facut demonstratii inedite de gatit. Adina Buzatu a gatit din dragoste pentru Sara, Dana Savuica pentru sotul ei Razvan,  Adriana Bahmuteanu pentru baietii sai, Rania a gatit din dragoste pentru Denisa Nechifor, plus multe alte surprize.

Roxana Iliescu a avut-o ca invitata pe Andreea Marin-Banica, care a gatit o gustoasa ‘’ Peperonata’’, dar si legume cu maioneza light sub atenta supraveghere a profesorului Gheorghe Mencinicopschi, cel care le-a consiliat in materie de ‘’amestecare stiintifica’’ a ingredientelor.

Roxana Iliescu s-a inconjurat de prichindeii vedetelor autohtone-Carmen Trandafir, Giulia Nahmany, Denisa Nechifor, Adriana Bahmuteanu si chiar de micutul Print Carol-Ferdinand care a venit insotit de tatal sau, Printul Paul de Romania.
Au gatit impreuna bruschete Toscane si ravioli cu branza ricotta si spanac. La final Adriana Bahmuteanu a demonstrat ca este o gospodina veritabila, priceputa in ale bucatariei , preparand un delicios pui cu ciuperci si smantana.

Dana Savuica, Iuliana Marciuc, Thea Haimovitz, Vasile Calofir, Florentina Opris si Alice Nastase, impreuna au gatit o superba si usoara salata ‘’ Miko’’(specifica restaurantului café Miko, cel care a ajutat-o pe Roxana ), delicioasele ‘’ Penne ai Quattro formaggi’’ precum si o generoasa portie de ‘’Risoto con gamberi’’(orez cu creveti).
Bucatele preparate au fost impartite si degustate de vizitatorii Targului Ghidul Miresei care evident, nu au lasat nimic in farfurii, ba chiar s-au lins pe degete!

Thea Haimovitz de la Laboratoarele Thea, a sustinut pentru vizitatori demonstratii de “Cum sa te faci frumoasa cu ce gasesti prin bucatarie!” folosind ingrediente din retetele oferite de public.

II. Persoane publice prezente la eveniment

Roxana Ionescu, Andreea MarinBanica, Gheorghe Mencinicopschi, Carmen Trandafir, Giulia Nahmany, Denisa Nechifor, Nicola, Adriana Bahmuteanu si chiar de micutul Print Carol-Ferdinand care a venit insotit de tatal sau, Printul Paul de Romania,Dana Savuica, Iuliana Marciuc, Thea Haimovitz, Vasile Calofir, Florentina Opris si Alice Nastase

III. Parteneri Eveniment

TvPaprika si Parmafood au oferit premii.

IV. P.R. Follow up

Antena1 | NuntaTV | Revista TangoRomexpo

V. Galerie Video

VI. Galerie Foto