evenimentdepromovare-mariacalinescu

evenimentdepromovare-mariacalinescuPentru promovarea Targului Ghidul Miresei, editia din februarie 2014, am ales organizarea primului program de slabit pentru miri si mirese: „Antreneaza-te pt. nunta –  Primul program de fitness pentru miri si mirese”

Acesta a fost sustinut cu ajutorul antrenorilor de la Club Moving. Vizitatorii targului putand sa urmareasca in fiecare zi a expozitiei un „preview” al programului, ba chiar sa-i acompanieze pe antrenorii de pe scena.

I. Comunicat de Presa Eveniment

In fiecare primavara sute de cupluri incep pregatirile pentru nunta. Entuziasmati de noul drum impreuna, viitorii miri si mirease creioneaza cu grija lista tuturor celor necesare unei nunti de vis. Insa mai presus de orice, ei isi doresc ca in cea mai importanta zi a vietii lor sa se simta si sa arate minunat, motiv pentru care Club Moving impreuna cu Ghidul Miresei au creat un program special de slabit perfect pentru cei care urmeaza sa se casatoreasca.

Cu experienta de peste 25 de ani in fitness & wellness, Club Moving pune la dispozitia cuplurilor de miri, un program complex sa slabit care include: access nelimitat la toate facilitatile Club Moving Bucuresti (piscina, cycling, cardio si aerobic), un ghid de nutritie, un program complet de antrenament, evaluari si monitorizari ale rezultatelor.

Mirele si Mireasa cu rezultatele cele mai impresionante in urma acestui program vor primi gratuit, din partea Targului Ghidul Miresei, o tinuta completa de nunta, departajarea se va face in urma evaluarilor din program.

Programul va fi customizat special pentru a oferi rezultate sporite intr-un timp record (6 saptamani – 7 Martie – 18 Aprilie)

In urma evaluarilor, fiecare participant va primi un ghid special individualizat pe care va trebui sa il urmeze pe intreaga perioada a programului.

Zilele de antrenament:
Marti- 20:3 0- 21:30 – Switching
Joi – 20:00- 21:00 – Toning
Sambata – 14:30- 16:00 – Functional

De ce acest program?
Programul acesta ti se potriveste daca: Urmeaza sa te casatoresti si iti doresti o forma de invidiat intr-un timp record Timpul in aceasta perioada nu iti permite sa ajungi la sala de fitness Ai incercat diferite cure si diete si nu au dat rezultatele dorite Vrei sa te antrenezi alaturi de jumatatea ta Vrei sa arati bine in „ziua cea mare!”

INSCRIERI:
Programul se va derula in intregime in cadrul Club Moving Bucuresti. Inscrierile se fac pana la data de 6 Martie la receptia clubului.
Adresa: Bd. Barbu Vacarescu nr. 164 A, pe domeniul Hotel Caro
Contact: 0744.77.11.44 sau moving@ghidulmiresei.ro
Taxa de inscriere: 150 Euro (tva inclus)

II. P.R. Follow Up – detalii