maria calinescu consultant de imagine

I. Comunicat de Presa

IRISMODA prezinta tendintele in moda pentru sezonul toamna-iarna 2013

In perioada 26 septembrie – 6 octombrie 2013, Iris Titan SHOPPING CENTER se transforma intr-un catwalk, pe care vor fi prezentate tendintele in moda pentru sezonul toamna – iarna 2013. Programul dedicat zilelor modei la Iris Titan va culmina in data de 6 octombrie cu un adevarat spectacol de moda, “IRISMODA – toamna – iarna 2013”, in care cei care vor straluci si defila pe podium vor fi chiar clientii Iris Titan SHOPPING CENTER.

Clientii care vor defila pe scena vor fi selectati in urma inscrierilor ce au loc in perioada 26 septembrie – 2 octombrie 2013in baza talonul special distribuit atat in centrul comercial cat si in zonele de interes. Sunt asteptati toti clientii centrului comercial, doamne si domni, fara limita de varsta, dornici sa straluceasca pe scena IrisModa.

Mai mult, in perioada 26 septembrie – 6 octombrie 2013, pentru cumparaturi in valoare de minim 50 de lei, clientii Iris Titan pot participa la Promotia VIP, unde au sansa de a  castiga prin tragere la sorti vouchere de cumparaturi de 100 de lei sau bilete la VIP ZONE, o zona special demarcata pentru spectacolul „IRISMODA – toamna-iarna 2013”, din data de 6 octombrie. Extragerile vor avea loc pe 5 si 6 octombrie.

Ziua de 5 octombrie, dedicata CASTING-ului, va fi o zi de spectacol pentru Iris Titan SHOPPING CENTER. Catwalk-ul  amenajat in zona centrala a centrului comercial, va fi punctul de atractie. Aici se vor desfasura probele eliminatorii pentru participantii la casting. La finalul probelor vor ramane 12 castigatori. Cei selectati vor primi premii oferite de magazinele Iris Titan SHOPPING CENTER, posibilitatea de a-si cumpara piese pentru propria garderoba sub directa indrumare a unui stilist renumit, precum si sesiuni foto profesioniste oferite de agentia de modelling partenera.

Data de 6 octombrie este destinata mega spectacolului „IRISMODA – toamna-iarna 2013”, in care se vor prezenta noile colectii de toamna-iarna 2013-2014 disponibile in magazinele din centrul comercial Iris Titan SHOPPING CENTER, alaturi de colectii de moda aflate sub semnatura designerilor Cosmina Englizian, Maria Simion, Concinnity-Concepts. In pauzele dintre colectii, clientii din public vor fi rasfatati prin concursuri inedite, in care vor putea castiga vouchere pentru cumparaturi, accesorii, cosmetice si alte premii surpriza.

II. Servicii

Serviciile mele pentru acest eveniment au fost urmatoarele:

  • Participare in juriu
  • Alegerea tinutelor de la magazinele partenere pentru a fi prezentate de catre clientii mall-ului
  • Realizare descrieri tinute
  • Alegerea designerilor pentru care am organizat prezentari de moda in cadrul evenimentului
  • Organizare prezentare de moda – propria linie de tricouri Concinnity-Concepts
  • Furnizare manechini – dansatori

Fashion Coordination and Styling: Maria Calinescu

III. Galerie Foto

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *