I. Comunicat de Presa Eveniment

Evenimentul de inaugurare al noului Ergoline Studio de Bronzare a fost prilej pentru cei 50 de invitati de seama sa petreaca o seara intr-o atmosfera chic, cu muzica buna si gustari dulci italiene.

Dupa 8 ani de experienta in Dorobanti, Ergoline isi intampina acum clientii cu un nou studio, intr-o noua locatie pe Bulevardul Decebal nr.2.

In anul 2000, marca Ergoline s-a extins in piata de profil din Romania, iar in anul 2003 s-a deschis studioul Ergoline care este precursorul traditiei germane.

Un aspect important al produselor Ergoline este ergonomia, care asigura un confort maxim pentru sedintele de bronzare. Solariile sunt permanent echipate cu tehnologie de varf in materie de bronzare si au fost concepute in stransa colaborare cu specialistii dermatologi.

Iubitorii bronzului pot avea incredere deplina in calitatea Ergoline si pot beneficia de consultanta de specialitatea echipei. In functie de tipul de piele, te poti bronza in una din cabinele disponibile la studio.

II. Persoane publice prezente la eveniment

Printre invitati s-au numarat Nico si fiica ei,  Bianca Ionita, Denisa Nechifor, Nicoleta Vascan, Ema Zeicescu, Monica Rosu, Marian Dragulescu, Alexandru Bar, Gina Maican,Roxana Nemes si Radu Groza, Bogdan Fraedrich, Mircea Stoian, Nadine, Olivia Paunescu, Maria Burnea, Andrei Nourescu, Timea Bereczki, Cristina Soare, Roxana Iliescu, Lally, Alex Radulescu.

III. Parteneri Eveniment

Evenimentului i s-a alaturat medicul specialist Catrinel Popescu (Dermatolog – Spital Elias) care a impartasit viziunea medicala asupra bronzului la solar; Badsi -dealerul nr. 1 Nissan din Romania, Glamour Centre Remodelare, Glamour Salon Expert si ISiciliani.

P.R. Follow Up

Acasa TV | Eva.ro  | ReplicaVedetelor

Galerie Video

Galerie Foto